Ölen babalarının mezarı başında twerk yaptılar

Babaları Rus işgaline karşı Ukrayna’yı savunurken ölen iki kız kardeş, ölen askerlerin mezarları başında dans edip twerk yaptı.

Yaptıkları dans büyük tepki çeken kızlar, mezardaki babalarının bu hareketlerini komik bulacağını iddia ederek kendilerini savundu. Kız kardeşler daha sonra hata yaptıklarını ve videonun uygunsuz olduğunu kabul etti.

Gözaltına alınan ve sorgulanan iki kardeşin mezara saygısızlık etmekle suçlanacağı ve beş yıla kadar hapis cezasıyla yargılanacağı kaydedildi.

Tepkiler sonrası açıklama yapan kız kardeşlerden biri şu açıklamayı yaptı:

“Kız kardeşim ve ben özür diliyoruz. Vatanımız için şehit düşen her askeri onurlandırıyoruz. İzium yakınlarında şehit düşen babamızın mezarını ziyaret ettik. Ne yazık ki bu tür bir video yayınlamak çok doğru değildi, ancak kahramanları karalamak niyetinde değildik. Davranışımız rahmetli babamızın cenaze geleneklerine bakış açısını anlamamızla bağlantılıydı. Yani o sırada yanlış bir şey görmedik ama şimdi pişmanlık duyuyoruz.”

Kız kardeşlerin ölen babalarının, Izium yakınlarında Ukrayna Silahlı Kuvvetleri’nin 95. Tugayı’nda görevli bir asker olduğu bildirildi.

KAYNAK: DAİLY MAİL

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bakırköy escort