Keleşli çeteye operasyon

İstanbul Kâğıthane’de Mobil Park polislerinin gerçekleştirdiği uyuşturucu operasyonu sırasında çatışma çıktı. Polisin “Aç kapıyı” uyarısına Hamidiye Mahallesi Ferman Caddesi üzerindeki evde bulunanlar Kalaşnikoflarla karşılık verdi. Polislerden 2’si göğsünden vurularak yaralandı ve hastaneye kaldırıldı. 2 çocuk babası polis Hakan Telli (37) şehit oldu. Diğer polis A.Y.Ç.’nin durumu ise ciddiyetini koruyor.

Çatışma sonrası olay yerine çok sayıda Özel Harekât operasyon timi, Çevik Kuvvet, Asayiş ekipleri ve bekçiler yönlendirildi. Eve yapılan baskında Diyar Anucur (18) ölü olarak ele geçirildi. Polise ateş açan Ozan A. (27), Akın A. (19), Kadir T. (22), Görkem D. (19) ve Adem A. (25) isimli saldırganlar ise gözaltına alındı. Şüphelilerin uyuşturucu madde ve silah kullanmak, kasten yaralama, uyuşturucu madde ticareti gibi suçlardan sabıkaları olduğu saptandı.

Ölen Anucur’un ise kasten yaralamadan kaydının bulunduğu ve terör örgütü PKK sempatizanı olduğu ortaya çıktı. Polis şüphelilerin bağlı olduğu Anucur grubuyla ilgili detaylı inceleme başlatttı. Şüphelilerin bağlantılı oldukları kişilerin yaşadığı adresler ablukaya alındı. Cadde ve sokakların giriş çıkışlarına çok sayıda polis yerleştirildi. Mahalleye giriş çıkışlar kontrol altında yapılıyor. Polis çeteye bağlı isimleri yakalamak için çalışma başlattı.

patronlardunyasi.com

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

x